NEC teigia sukūrę ploniausią 15,6 colio dydžio nešiojamąjį kompiuterį  (11)

Bene populiariausias nešiojamųjų tipas yra su 15,6 colio įstrižainės ekranu, tačiau dažniausiai tokie modeliai gana nemažai sveria ir yra „stori“. Visgi NEC teigia išsprendę šias dvi problemas ir anonsavo „LaVie X“ – ploniausią 15,6 colio dydžio nešiojamąjį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Japonų NEC nešiojamasis tėra 12,8 mm storio ir sveria viso labo 1,59 kilogramo, tačiau tai kompanijai nesutrukdė pasiūlyti gana našios aparatinės įrangos, tad šis kompiuteris panašesnis į „Ultrabookus“, nei į tuos ypač perkamus 15,6 colio dydžio nešiojamuosius.

„NEC LaVie X“ turi 1920×1080 taškų raiškos IPS LCD ekraną, „Intel Core i7-3517U“ procesorių ir 4GB darbinės atminties. Nešiojamasis taipogi turi greitą 256GB SSD kaupiklį, keletą USB 3.0 jungčių bei jau iš anksto instaliuotą „Windows 8“ OS.

Kompanija nešiojamojo kompiuterio kainos nepranešė, tačiau ji turėtų būti gana didelė. Įrenginys pasirodys besibaigiant metams, gruodžio 27 dieną, bei, žinoma, pasižymės kitomis įprastomis ypatybėms: „WiFi“ bei „Bluetooth“ bevieliais ryšiais, SD kortelių skaitytuvu ir WEB kamera.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(0)
(5)

Komentarai (11)