„Panasonic“ ausinės nelies jūsų ausų ir garsą perduos „tiesiai“ į jūsų smegenis  (24)

Dažniausiai CES parodoje mažai kas pademonstruoja kažką naujo susijusio su garsu. Visgi kompanija „Panasonic“ padarė išimtį ir pristatė savo naująsias ausines, kurios garsą perduoda „tiesiai“ į jūsų smegenis. Tai reiškia, jog ausinės iš esmės visiškai nelies jūsų ausų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Bluetooth“ bevieliu ryšiu su įrenginiais draugaujančios ausinės, ne kaip įprastos, neįsitaiso jūsų ausyse, tačiau du „garsiakalbiai“ yra visai šalia jų ir remiasi į smilkinius. Tokia sistema naudojama tam, kad vartotojas gerai girdėtų ir muziką, ir aplinkos garsus, kas kartais ypač būtina.

Tokios ausinės puikiai tiktų, sakykime, sportuojant, kai tenka girdėti draugų ar trenerio nurodymus, tačiau muziką būtų galima vis tiek girdėti. Teigiama, kad tokios ausinės sukuria „dviejų kambarių efektą“, nes atrodo, jog muzika groja viename kambaryje, o kitame - aplinkiniai garsai.

„Panasonic“ ausines klaususiems žurnalistams sakė, jog tai tėra prototipas, nepaisant to, jog jie buvo gana sužavėti jų garsu. Jų kaina, pasak kompanijos, neturėtų viršyti 300 JAV dolerių, tačiau jos pasirodys dar negreit, veikiausiai tik šių metų rudenį, kažkada spalio mėnesį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(29)
(0)
(4)

Komentarai (24)

Susijusios žymos: