Dėl GPS navigatoriaus klaidos moteris vietoje 150 km nuklydo 1,5 tūkst. km  (8)

Belgijoje gyvenanti 67 metų moteris Sabine Moreau patyrė neįtikėtinai absurdišką nuotykį: dėl GPS navigatoriaus klaidos (ir savo žioplumo) ji per dvi dienas nuvažiavo 1,5 tūkst. km, nors tikrasis kelionės tikslas buvo vos už 150 km.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jos kelionė prasidėjo gimtajame Erkelino mieste, Belgijoje. Ji norėjo nuvažiuoti į Briuselio traukinių stotį (maždaug 150 km šiaurės kryptimi), kur ketino pasitikti draugą. Tačiau jos GPS navigatorius liepė važiuoti į pietus, o po dviejų dienų kelionės moteris atsidūrė Zagrebe (Kroatija).

Taigi vietoje poros valandų mašinoje ji praleido dvi paras ir įveikė maždaug 10 kartų didesnį atstumą, skelbia „El Mundo“. S.Moreau kelionės metu du kartus sustojo įsipilti degalų, keletą valandų nusnūdo sustojusi šalikelėje ir net pateko į nedidelę avariją.

Kaip ji nepastebėjo, kad keliauja priešinga kryptimi ir kerta valstybių sienas? „Aš buvau išsiblaškiusi, todėl tiesiog važiavau tolyn. Mačiau įvairiausius kelių ženklus, pirmiausia Prancūzijoje, tada Vokietijoje ir galiausiai Kroatijoje, tačiau vis tiek važiavau, nes buvau išsiblaškiusi. Pagaliau atsidūriau Zagrebe ir tada aš supratau, kad esu nebe Belgijoje“, – aiškina moteris.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(21)
(0)
(0)

Komentarai (8)

Susijusios žymos: