Teigiama, jog naujos kartos „Intel Haswell“ procesoriai visgi pasirodys vasarą  (0)

Mes jau žinome šiek tiek detalių apie naujos kartos „Intel Haswell“ procesorius. Šie naudos tą patį techninį procesą, kaip ir dabar esami „Ivy Bridge“, tačiau bus spartesni su tuo pačiu taktiniu dažniu, o grafinis branduolys esantis procesoriuje ypač atnaujintas. Šį kartą kalbama apie jų pasirodymo datą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rinkos stebėtojas „DigiTimes“, kuris ir vėl remiasi asmeninių kompiuterių industrijos kompanijų žiniomis, praneša, jog „Intel“ savo naująją architektūrą pristatys ne kaip buvo manyta pavasarį, tačiau šių metų vasarą, tiksliau birželio 2 dieną, iškart prieš „Computex“ parodą, kuris vyks pora dienų vėliau.

Labai tikėtina, jog „DigiTimes“ sako tiesa, nes po kelių, kaip minėjome, vyksiančioje „Computex“ parodoje mes galime pamatyti naujuosius „Intel“ procesorius, jiems pritaikytas pagrindines plokštes, nešiojamuosius kompiuterius ir galbūt net planšetinius kompiuterius su „Haswell“ lustais.

Analitikai prognozuoja, jog pasirodę „Intel Haswell“ procesoriai iškart užpildys kompanijos asortimentą. Pasak jų, apie 14-16% „Intel“ parduotų procesorių šių metų trečiajame ketvirtyje būtent ir bus „Haswell“ lustai, o jų ketvirtajame šių metų ketvirtyje bus parduoda dar daugiau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: