Sony ruošia išmanųjį telefoną su 6,44“ įstrižainės ekranu  (18)

Internete pasirodė gana įdomi informacija, susijusi su japonų kompanijos Sony planais išmaniųjų telefonų rinkoje. Remiantis visa eile kinų šatlinių, kuriuos cituoja puslapis Android Central, susidaro įspūdis, kad ir Sony nusprendė sekti paskutiniu mados klyksmu bei sukurti savo „super telefoną“, kuris taps išmaniojo telefono ir planšetinio kompiuterio hibridu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Teigiama, kad Sony planšetofonas gaus 6,44“ įstrižainės ekraną su Full HD (1920×1080) raiška. Kaip įrodymą kinų forumo Digi-wo nariai pateikė nuotrauką, kurioje neva pavaizduotas būtent šio milžiniško telefono komponentas.

Priminsime, kad sausio pradžioje pasibaigusioje parodoje CES 2013 japonų gamintojas pristatė išmanųjį telefoną Xperia Z, kuris gali pasigirti „viso labo“ 5“ įstrižainės ekranu su Full HD raiška. Toje pačioje parodoje kinų kompanija Huawei parodė, kas yra tikrai didelis telefonas ir anonsavo modelį Ascend Mate su 6,1“ įstrižainės ekranu. Šis modelis tapo pirmuoju išmaniuoju telefonu, kuris viršijo 6“ ribą šio tipo įrenginiuose. Sprendžiant iš gandų, naujos kartos išmaniojo telefono ir planšetės hibridas Samsung Galaxy Note III taip pat gaus ekraną, kurio įstrižainė viršys 6“ (kalbama apie 6,3“ rodiklį).

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (18)

Susijusios žymos: