HP oficialiai pristatė 14 colių „Chromebook“ nešiojamąjį už 330 JAV dolerių  (1)

Kai kompanijos, kurios siūlo „Chromebook“ tipo nešiojamuosius kompiuterius, kurių pagrindas yra „Google“ sukurta „Chrome“ operacinė sistema, siūlo vis pigesnius įrenginius, HP pasielgė kiek kitaip. Jie pristatė 14 colių ekranu apginkluotą nešiojamąjį už 330 JAV dolerių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„HP Pavilion 14-c010us Chromebook” vardą turintis nešiojamasis kompiuteris jau yra prieinamas oficialioje kompanijos interneto parduotuvėje. Ir gandai, kurie apie šį nešiojamąjį sklandė praėjusių savaitę, kaip pasirodo dabar, buvo visiškai teisingai. Nežinojome tik kainos.

„Chroembook“ tipo nešiojamasis turi jau minėtą 14 colių įstrižainės, 1366x768 taškų raiškos ekraną, 1.1GHz dažniu besidarbuojantį Intel Celeron 847 procesorių, 2GB darbinės atminties, 16GB spartų SSD kaupiklį, o tik su baterijos syvais galima darbuotis virš keturių valandų.

Kompiuteris sveria gana daug, tiksliau 1.79 kilogramo, tačiau nereikėtų pamiršti, jog tai nėra „Acer C7 Chromebook” už 200 JAV dolerių, kuris teturi 11.6 colių įstrižainės ekraną. „HP Pavilion Chromebook“ būtent rinkoje ir įdomus tuo, jog turi 14 colių įstrižainės ekraną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (1)