„Nokia“ planai: planšetinis kompiuteris, apjungsiantis „Microsoft“ ir „Nokia“ produkciją į vientisą visumą  (4)

Kompanijos „Nokia“ generalinis direktorius Stephenas Elopas interviu leidiniui „Australian Financial Review“ atskleidė savo nuomonę apie planšetinių kompiuterių rinką ir kompanijos planus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kiek anksčiau jau sklandė gandai apie „Nokia“ ketinimus kurti planšetinį kompiuterį su „Windows“ platforma, tačiau kompanijos atstovai to nekomentavo. Dabar S. Elopas atskleidė, kad kompanija kuria savo planšetinį kompiuterį.

„Mes dar nedarėme su planšetiniais kompiuteriais susijusių anonsų, tačiau tai yra ta sritis, kurioje mes intensyviai dirbame. Mes atidžiai stebime rinką po „Microsoft Surface“ pasirodymo, t.y. mes atsižvelgiame į trūkumus, kuriuos atskleidė rinka, ir bandome išsiaiškinti geriausią mūsų įrenginio debiuto momentą, – sakė S. Elopas. – Svarbiausias dalykas visoje ekosistemoje – tai jos sąsaja su vartotojais. Jei jūs turite kompiuterį su „Windows“, žaidimų konsolę „Xbox“ ir žvalgotės į „Lumia 920“ pusę, turėsite geras galimybes, kalbant apie šių įrenginių integraciją. Daugeliu atvejų būtent dėl to mes pasirinkime „Windows“ platformą.“

Anksčiau buvo tikimasi, kad „Nokia“ planšetinis kompiuteris bus pristatytas parodoje „Mobile World Congress 2013“ (vasario 25–28 d.), tačiau S. Elopas užsiminė, jog kompanija per keletą mėnesių ketina padidinti savo mobiliųjų įrenginių asortimentą. Ypač daug dėmesio ketinama skirti biudžetinių įrenginių segmentui. Taigi tikėtina, kad kompanija nusprendė palaukti geresnio momento planšetinio kompiuterio debiutui.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (4)