Naujosios „iLumi“ LED lemputės bus „išmaniosios“ ir veiks 20 metų  (9)

Visai neseniai Indiegogo finansavimo platformoje pristatyta naujoji „iLumi“ yra energiją taupanti LED lemputė, kuri veiks 20 metų ir galės būti valdoma išmaniaisiais telefonais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„iLumi HyperLux“ technologija leidžia lemputes užprogramuoti naudojant Android ir iOS operacines sistemas, tuomet galime džiaugtis daugiaspalve šviesa ir vienomis iš ryškiausių lempučių rinkoje. 

„iLumi“ pakuotę sudarys „Bluetooth Classic“ ir „Bluetooth Low Energy“ (Bluetooth 4,0) sistema, procesorius, atminties įrenginys ir realaus laiko laikrodis. Šie įrenginiai leis vartotojams reguliuoti, programuoti ir suplanuoti vienos arba kelių „iLumi“ lempučių švietimo grafiką.

Su Bluetooth į tinklą sujungtos lemputės galės būti valdomos kartu ar pavieniui. „iLumi“ sukuriamą apšvietimą galima reguliuoti pagal individualų skonį sudarant savo tvarkaraščius – nustatytu laiku įjungti, išjungti arba kelis kartus per dieną pakeisti spalvas. 

Lemputės yra sensorinės, reaguoja į judesius, todėl jos gali būti panaudojamos, pvz., takui apšviesti jums einant aplink namą. „iLumi“ technologija iš esmės pakeičia kasdienius apšvietimo sprendimus pagal individualų vartotojo poreikį, skelbiama kompanijos pranešime.

Su Bluetooth susietos iLumi bus keturių skirtingų modelių, o jų kaina prasidės nuo 59 $.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Ekoidėjos.lt
Ekoidėjos.lt
(11)
(0)
(0)

Komentarai (9)