Samsung Galaxy Discover: telefonas su “grynakrauju” Android  (9)

Turbūt kiekvienam Samsung Galaxy serijos išmaniųjų telefonų vartotojui šie įrenginiai bus neatsiejami nuo firminės TouchWiz sąsajos, kuris diegiama virš firminės Google operacinės sistemos Android.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiesa, išimtimis galima laikyti modelius Nexus S ir Galaxy Nexus, kurie sukurti, bendradarbiaujant su kompanija Google. Dabar gi pasirodė ir trečia išimtis – Samsung anonsavo išmanųjį telefoną Galaxy Discover, kuris dirba su „grynakrauju“ Android ir standartine vartotojo sąsaja.

Jei standartinę Android sąsają laikytume išmaniojo telefono privalumu, tai su šia naujove visi privalumai, matyt, ir baigiasi. Galaxy Discover yra tiesiog paprastas biudžetinis telefonas su eilinėmis techninėmis specifikacijomis. Kuklus vieno branduolio Qualcomm procesorius veikia 800 MHz taktiniu dažniu, integruoto kaupiklio talpa apribota 2,7 GB (galima padidinti, pasitelkus microSD kortelę iki 32 GB), įdiegtas 3,5“ įstrižainės 480 x 320 taškų raiškos ekranas (HVGA) bei 3 MP raiškos kamera nugarinėje dalyje.

Taip pat rasime 1300 mAh talpos bateriją, o operacinės sistemos vaidmenį atlieka Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Ir galiausiai antras didelis trūkumas – kol kas Galaxy Discover skirtas tik JAV rinkai. Ar jis pasirodys ir Europoje, šiuo metu duomenų nėra.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (9)

Susijusios žymos: