Ruošiamas pigiausias pasaulyje Android telefonas su 5“ ekranu  (6)

Telefonų gamintojas iš Kinijos – kompanija Mogu – paskelbė apie savo ambicingą planą išleisti pigiausią pasaulyje išmanųjį telefoną su operacine sistema Android, kuris kainuotų vos 299 juanius, o tai sudaro maždaug 125 litus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Už šiuos pinigus laimingasis Kinijos gyventojas gaus 5“ įstrižainės ekraną turintį išmanųjį telefoną Mogu S1, kuris savo dizainu (kaip nekeista) primena Samsung Galaxy serijos išmaniuosius telefonus. Žinoma, kitos specifikacijos bus toli gražu vertos ne dabartinių flagmanų, tačiau ką jų norėjote iš mobilaus įrenginio, kurio galima įsigyti net 13 vienetų už dabartinio iPhone 5 16 GB kainą (aišku, jei imtume ne lietuviškas, o amerikietiškas kainas).

Taigi Mogu S1 ekrano raiška sudarys 800 x 480 taškų (WVGA), aparatinės įrangos „širdį“ sudarys vieno branduolio procesorius, dirbantis 1 GHz taktiniu dažniu. Taip pat atsiras vietos 2 megapikselių raiškos kamerai nugarinėje dalyje bei 0,3 megapikselių kamerai priekyje, Bluetooth, Wi-Fi ir GPS moduliams, 2000 mAh talpos baterijai.

Būsimo „išmaniojo pigučio“ matmenys sudarys 149 х 79 х 10 mm. Kol kas neaišku, ar bus įdiegtas kinų taip mylimas dviejų SIM kortelių palaikymas, taip pat su kokia operacinės sistemos versija įrenginys veiks – Android 4.0 Ice Cream Sandwich ar Android 4.1 Jelly Bean. Antra vertus, kai tokia kaina, turbūt mažai kam būtų svarbu, jei rastų ir vis dar karaliaujantį Android 2.3.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(8)
(0)
(0)

Komentarai (6)