Pirmieji neoficialūs AMD procesorių APU Richland testai  (1)

Kaip jau žinome, AMD procesorių APU Richland – šiek tiek paspartintų APU Trinity versijų – anonsas turėtų įvykti kovo 19 d. Laimei, naujieji procesoriai turės ir architektūrinių patobulinimų, taip pat ir naujesnę grafikos posistemę su šiek tiek padidintais taktiniais dažniais. Richland skaičiavimų branduolių dažnis, lyginant su pirmtakais, bus didesnis 300 – 400 MHz.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Keturių branduolių AMD A10-6800K (Richland) taktinis dažnis bus 4,1 GHz, tuo tarpu A10-5800K (Trinity) dažnis šiuo metu yra 3,8 GHz. Kaip tai paveiks praktinę spartą, mums siūlo įvertinti čekų puslapis OBR-Hardware. Testuose matome nemažą grafikos produktyvumo lygio prieaugį teste 3DMark 11, taip pat tam tikrą spartos prieaugį teste PCMark 7, kalbant apie skaičiavimų branduolius.

Žinoma, AMD APU skaičiavimų branduoliams dar toloka iki Intel branduolių, ypač Core i5 ir galingesniuose modeliuose, tačiau žiūrint iš integruotos grafikos perspektyvos, Intel grafiniams branduoliams iki AMD integruotų GPU yra dar toliau. Iš esmės, tai eilinį kartą patvirtina pateikti grafikai, AMD turi gana subalansuotą pasiūlymą, kalbant apie x86/GPU kombinaciją, o tai leidžia sakyti, kad naujos kartos žaidimų konsolių gamintojų pasirinkimas buvo gana logiškas.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: