Pasivažinėjimas kaimo šunkeliais „Ferrari Enzo“ superautomobiliu (Video)  (16)

Priešingai nei kiti superautomobilių gamintojai, „Ferrari“ ignoruoja pasaulio turtingųjų užgaidas dėl visureigių ir visą dėmesį sutelkia į tai, kaip kurti greitus, asfalto danga važinėjančius automobilius. Iš žemiau patalpinto vaizdo įrašo galima spręsti, kad tokia strategija ne visiems priimtina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Ferrari Enzo“ – itin retas modelis, kurio tiražas 2002-2004 m. siekė 400 vnt. Keletas jų buvo sudaužyta, vienas buvo rastas kaip niekam nereikalingas daiktas ir paskui pardavinėjamas Dubajaus policijos aukcione, vis dėlto galima lažintis, kad absoliuti dauguma šių superautomobilių yra puoselėjami ir prižiūrimi kaip brangiausios meno vertybės.

Todėl tikrų „Ferrari“ gerbėjų širdys plūsta krauju matant „TaxTheRich100“ pseudonimu pasivadinusio asmens patalpintą vaizdo įrašą, kuriame nufilmuota, kaip vienas „Ferrari Enzo“ draskomas kaimo šunkeliais. Paguoda ta, kad šio superautomobilio vairas yra patikimose rankose, kurios meistriškai valdo 660 AG galiūną.



Tai jau ne pirmas „TaxTheRich100“ patalpintas filmukas su keistais itin prašmatnių automobilių pasivažinėjimais. Žemiau galite žiūrėti, kaip netradiciškai buvo išbandomos „Rolls-Royce Phantom“, „Bugatti EB110“ ar „Ferrari F50“ galimybės.






Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(10)
(0)
(0)

Komentarai (16)

Susijusios žymos: