Populiariausias į „Omnitel“ mainais į nuolaidą naujam išmaniajam atnešamas telefonas – legendinis „Nokia 3310“  (2)

Norėdami įsigyti naują išmanųjį telefoną su nuolaida Lietuvos gyventojai atiduoda ne tik senus ir jau nebeveikiančius, bet ir naujesnius mobiliuosius telefonus, tebesančius ar visai neseniai buvusius parduotuvių lentynose. Telekomunikacijų bendrovės „Omnitel“ duomenimis, 4 iš 10 atnešamų telefonų yra veikiantys ir tik vos 2 procentai – nebepataisomi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praėjusiais metais „Omnitel“ pirmoji iš Lietuvos mobiliojo ryšio operatorių pasiūlė nuolaidą naujam telefonui mainais į senąjį ir per kelis akcijos mėnesius sulaukė beveik 6 300 telefonų. Didžioji jų dalis buvo senesni nei trejų metų, tačiau sulaukta ir tokių modelių, kuriais vis dar prekiaujama.

„Mainais į nuolaidą naujam išmaniajam telefonui „Omnitel“ klientai nebegaili ne tik seniai stalčiuje gulinčio ir jau nebeveikiančio, bet ir neseniai naudoto bei gerai veikiančio telefono. Tai rodo, kad mūsų klientams vis labiau rūpi naujausios, daugiau galimybių suteikiančios, kasdienį gyvenimą dar labiau palengvinančios išmaniosios technologijos, dėl kurių negaila atiduoti ir dar palyginti gerą telefoną“, – sako „Omnitel“ viceprezidentas rinkodarai ir paslaugoms Darius Maikštėnas.

Daugiau kaip 60 proc. į „Omnitel“ salonus praėjusiais metais atneštų telefonų yra įvairūs „Nokia“ modeliai, beveik penktadalis – „Samsung“, dešimtadalis – „Sony Ericsson“. Mainais į nuolaidą atiduodami ir palyginti nauji mobilieji telefonai, tarp jų – netgi populiarūs „Samsung“ („Star“, „Champ“, „Galaxy S“, „Galaxy Mini“), „Sony Ericsson“ („Xperia X10“, „Xperia X8“) ir HTC („Wildfire“, „Desire“) modeliai, „Nokia“ E ir N serijos mobilieji telefonai. Pats populiariausias atiduodamas modelis – legendinis „Nokia 3310“.

Pradėjusi išmaniųjų telefonų erą Lietuvoje „Omnitel“ ir dabar siūlo itin patrauklias sąlygas įsigyti išmanųjį telefoną. Šiuo metu į saloną atnešus seną telefoną naujam suteikiama iki 300 litų nuolaida. Taikomos nuolaidos dydis priklauso nuo atnešto telefono modelio ir būklės. Daugiau informacijos apie taikomas nuolaidas: http://www.omnitel.lt/geresnistelefonas.

Dauguma „Omnitel“ salonuose surinktų telefonų bus dar kartą panaudoti kitose šalyse, taip mažinant poveikį aplinkai ir taupant gamtos išteklius. Juos telekomunikacijų bendrovė atiduoda įmonei „Greenfone“, kuri mobiliuosius telefonus paruošia naudoti kitose rinkose, o nebepataisomus priduoda perdirbti. Abi kartu šios įmonės įgyvendina iniciatyvą „Telefonas kitam“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(0)
(4)

Komentarai (2)