Google Nexus 4 nuo šiol turi ir bevielio įkrovimo įrenginį (Video)  (7)

Išmanusis telefonas Google Nexus 4, kuris buvo pristatytas 2012 m. spalio mėnesio pabaigoje, nuo šiol turi ir bevielio baterijos įkrovimo įrenginį, atitinkantį standartą Qi, o jį galima įsigyti el. parduotuvėje Google Play už $60 (~ 155 lt).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Savo išoriniu dizainu įkroviklis panašus į nupjautą juodą rutulį su micro-USB jungtimi. Visiškas Nexus 4 baterijos įkrovimas su šiuo įrenginiu užtruks maždaug 4 valandas.

Beje, tai nėra vienintelė gera naujiena. Išmanusis telefonas Nexus 4, ne kartą kritikuotas už nesugebėjimą dirbti LTE mobiliojo ryšio tinkluose, šaltinių teigimu, vis tik palaiko šią galimybę aparatiniame lygmenyje. Mobilaus įrenginio skrodimas, kurį atliko puslapio Tech Republic specialistai, parodė, jog telefonas turi mobiliojo ryšio modemą Qualcomm MDM9215M, kuris visiškai suderinamas su 4G LTE standartu. Matyt, iškritikuotas Nexus 4 trūkumas yra visiškai programinio pobūdžio, arba tiesiog gamintojas pasiliko sau teisę išleisti specialią versiją, kuri galės pasigirti užrašu „LTE“, o už tai bus paprašyta papildomų pinigų.

Kiek anksčiau entuziastams jau buvo pavykę išsiaiškinti, kad mobiliam įrenginiui yra būdingas nedokumentuotas LTE palaikymas: išmaniojo telefono savininkai iš Kanados sugebėjo priversti Nexus 4 dirbti vietiniame Band 4 diapazone (1700/2100 MHz). Neaišku, ar kada nors Google išleis atitinkamą programinės įrangos atnaujinimą, kuris nuims tokį dirbtinį palaikomų mobiliojo ryšio standartų palaikymą. Bet kokiu atveju, šios problemos sprendimu jau užsiėmė liaudies meistrai, tad galima tikėtis ir visuotinio neoficialios programinės įrangos debiuto.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (7)

Susijusios žymos: