Jokių nuostabų šį vakarą: HTC pristatė naująjį savo telefonų flagmaną vardu „One“ (Video)  (25)

Atrodo, jog „apeiti“ „Mobile World Congress 2013“ parodą šiemet tapo tikra mada. „Sony“ dar metų pradžioje elektronikos parodoje „CES 2013” atskleidė savo išmaniųjų telefonų flagmaną „Xperia Z“, prieš porą valandų HTC pristatė flagmaną „One“, o daugelis praneša, kad „Samsung“ galiūnas „Galaxy S IV“ bus anonsuotas tik kovo viduryje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

HTC flagmanas „One“ iš tiesų užbaigia „One X“ pradėtą darbą. Veikiausiai daugelis iš jūsų yra girdėję ir apie kiek patobulintą „One X+” versiją. Nors HTC vargu ar atsisakys jau šiokį tokį populiarumą turinčios „One“ šeimos, tačiau nepridėti jokios raidės prie flagmano kiek sujaukia visus planus tiems, kurių darbas yra „gaudyti“ gandus ir prognozuoti ateities įvykius.

Pradedant kalbą apie „HTC One“, kaip ir neseniai pristatytą „LG Optimus G Pro“, jį varys ypač spartus „Qualcomm Snapdragon 600“ lustas, kuris šiame įrenginyje darbuosis 1.7GHz ir turės keturis branduolius. Ir nors tai tikrai HTC flagmanas, kompanija pasirinko kitą strategiją.

Daugelis pastebės faktą, jog nepaisant to, jog „HTC One“ turi „Full HD“ raiškos ekraną, skirtingai nei konkurentų gaminių, šis tėra 4.7 colių įstrižainės. Tai leidžia kompanijai teigti, jog jos ekranas yra vienas iš geriausių, nes gali pasiūlyti neįtikėtiną 469 PPI taškų tankumą.

Kita pastebima naujovė įdiegta kameroje. „HTC One“ naudos keletą sensorių vienu metu, taip norint išgauti kuo geresnę kokybę ir apšvietimą. Toks kameros veikimo modelis gavo „Ultrapixel“ vardą dėl tos priežasties, jog naudoja ne vieną jutiklį nuotraukoms ir video įrašams užfiksuoti, tačiau pastarųjų reali raiška tokiu atveju sumažėja iki 4MP (2688x1520 taškų).

Baigiant kalbas apie techninę įranga, kaip ir buvo spėta, telefonas turės 2GB darbinės atminties ir 32GB talpos, kurią galima praplėsti. Visas telefono rėmas iš esmės yra padarytas iš aliuminio, o ekraną saugoja „Gorilla Glass“ apsauginis stiklas. Tikėtina, kad tai antrosios kartos stiklas, nes trečiasis dar nėra pasirodęs ir bus prieinamas tik kiek vėliau šiais metais.

„HTC One“ naudos ir penktąją „Sense“ vartotojo sąsajos versiją, tačiau kompanija jai suteikė tiesiog „naujoji Sense“ vardą. Kovą pasirodysiančiame įrenginyje vis dar veiks „Google Android 4.1.2“ operacinė sistema, tačiau jau dabar pradėti darbai prie „Android 4.2.2” atnaujinimo.

Telefoną iš visų pusių galite apžiūrėti čia, o vaizdo įrašas apie jį - apačioje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(14)
(0)
(0)

Komentarai (25)