Nokia, tikėtina, ruošia keturis naujus išmaniuosius telefonus  (0)

Informacija apie naujus mobilius įrenginius, kurie dar nebuvo anonsuoti, gali pasirodyti iš įvairių šaltinių. Tame tarpe, tai gali būti reklamos tinklo duomenys, kadangi gamintojai visuomet ruošia įvairias kampanijas prieš naujos produkcijos debiutą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Adduplex atstovas Alan Mendelevich pranešė, kad jam pavyko aptikti užuominų apie naujus Nokia Lumia serijos telefonus.

Dokumentuose kalba apie išmanųjį telefoną su indeksu Nokia RM-914, manoma, jog tai bus pats jauniausias biudžetinis modelis, kuris gandų įvardijamas kaip Lumia 520. Mobilus įrenginys su indeksu RM-885, tikėtina, rinkoje pasirodys kaip Lumia 720, ir tai bus vidurinės kategorijos produktas. Pranešama ir apie modelius su indeksais RM-887, RM-860, kurių identifikuoti kol kas nepavyko. Tikėtina, kad tai gali būti tie patys Lumia 520 ir Lumia 720, tačiau skirti mobiliojo ryšio operatoriams. Manoma, kad visi išmanieji telefonai gaus operacinę sistemą Windows Phone 8.

Taip pat žinomos ir dviejų identifikuotų modelių techninės specifikacijos. Nokia Lumia 720 gaus 4,3“ įstrižainės ekraną, dviejų branduolių 1.0 GHz procesorių, 512 MB operatyvios atminties, 8 GB integruotą duomenų kaupiklį, 6 MP raiškos pagrindinę kamerą ir 2 MP raiškos priekyje. Savo ruožtu, išmanusis telefonas Nokia Lumia 520, tikėtina, gaus 4“ įstrižainės ekraną, dviejų branduolių 1.0 GHz procesorių, 512 MB operatyvios atminties, 8 GB integruotą duomenų kaupiklį, 6 MP raiškos kamerą nugarinėje dalyje, tačiau neturės tokios priekyje, taigi vaizdo skambučiais pasimėgauti nepavyks.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (0)