„Google“ ištaisys didžiausią savo telefonų trūkumą  (4)

Bendrovės „Google“ vyresnysis viceprezidentas Vicas Gundotra, atsakingas už techninę plėtrą, pareiškė, kad naujuose „Nexus“ išmaniųjų telefonų modeliuose bus įrengtos kokybiškos fotokameros. Taip esą bus pašalintas didžiausias „Google“ firminių išmaniųjų trūkumas – sąlyginai prasta šiais telefonais padarytų nuotraukų kokybė, praneša „VentureBeat“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mes norime paversti „Nexus“ telefonus neįtikėtinomis ir stebinančiomis fotokameromis. Sukaupkite kantrybę ir laukite“, – savo socialinio tinklo „Google+“ paskyroje pranešė V. Gundotra.

Taip jis reagavo į vieno „Nexus“ savininko pastabą: šis parašė, kad norėtų niekuomet nebesirūpinti, ar pasiėmė su savimi kompaktišką skaitmeninę fotokamerą (vadinamąją „muilinę“). Ją esą galėtų atstoti naujas „Nexus“ modelis.

Pasak ekspertų vertinimus apie mobiliuosius įrenginius skelbiančios svetainės „Gdgt.com“, naujausio „Nexus“ modelio „Nexus 4“ fotokamera buvo įvertinta 7,7 balų, tuo tarpu „Samsung Galaxy S III“ gavo 8,3 balų, o „iPhone 5“ – 9 balus. Nepaisant to, kad „Nexus 4“ ir „Samsung Galaxy S III“ įrengtų fotokamerų raiška vienoda ( 8 megapikseliai), „Galaxy S III“ fotokamera geriau perteikia spalvas, pasižymi mažesniu „triukšmo“ lygiu ir išgauna geresnę kokybę fotografuojant nepakankamo apšviestumo sąlygomis.

Tarp kitų „Nexus 4“ trūkumų minimas ir atminties kortelių lizdo nebuvimas, tačiau apie tai V. Gundotra neužsiminė, matyt, manydamas, kad jį kompensuoja „debesies“ talpyklos galimybė, sakoma pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(11)
(0)
(0)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: