NFQ grupė Lietuvoje samdys dar 150 programuotojų  (9)

Pernai padvigubinusi programuotojų skaičių iki 150-ies, el. verslo paslaugas teikianti „Net Frequency“ (NFQ) įmonių grupė per du metus planuoja išsiplėsti ir iki 300 IT specialistų. Darius Lebedzinskas, NFQ grupės vadovas, komentuoja, kad dabartiniai kompanijos klientų planai leistų 150 naujų darbo vietų sukurti jau šiemet. Tačiau dėl įtemptos padėties Lietuvos IT specialistų darbo rinkoje, išsiplėsti iki 300 programuotojų NFQ tikisi per 2014 metus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Nauji dideli el. komercijos sektoriaus klientai Vakarų Europoje bei nauji ir tęstiniai projektai iš ankstesnių klientų leidžia mums tikėtis netrukus tapti viena didžiausių programavimo paslaugų įmonių Baltijos regione. Plėtros tempus šiuo metu riboja ne klientų ar projektų trūkumas, o maža IT specialistų pasiūla. Ją jaučia daugelis Lietuvos IT įmonių, o mes vis daugiau investuojame ne vien į IT specialybių studentų ugdymo iniciatyvas, bet ir į susidomėjimą programavimu tarp moksleivių”, – dėsto D. Lebedzinskas.

Daugiausia klientams Lietuvoje el. verslo ir IT paslaugas teikiančios UAB „Net Frequency“ praėjusių metų pajamos sudarė 4,58 mln. Lt arba 13,6 proc. daugiau nei 2011 m. O programavimo paslaugas į Vokietiją, JAV ir kitas šalis eksportuojanti UAB „Technologijų parkas“ pernai gavo 10,1 mln. Lt pajamų arba 156 proc. daugiau nei prieš metus. Bendros NFQ grupės pajamos augo 84,2proc. iki 14,68 mln. Lt, rašoma pranešime spaudai.

Siekiant tolesnio verslo augimo, kovo pradžioje Lietuvos ir Vokietijos verslininkų valdomos NFQ grupės įmonės keis pavadinimus: „Net Frequency“ taps UAB „NFQ Solutions“, „Technologijų parkas“ persivadins į UAB „NFQ Technologies“, o abi bendrovės virs „NFQ grupe“. Pasak D. Lebedzinsko, vieningas įmonių identitetas „NFQ grupei“ leis toliau stiprinti padėtį darbo rinkoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(0)
(0)

Komentarai (9)