„Samsung“ oficialiai pristatė „Galaxy Note 8.0“ planšetę, nesulaukusią MWC 2013 parodos  (11)

Artėjant didžiausiai mobiliųjų įrenginių parodai MWC 2013, vyksiančiai Barselonoje, Ispanijoje kitą savaitę, atrodo, joje išvis nebus jokių naujienų. „Samsung“ nusprendė savo „Galxy Note 8.0” planšetę oficialiai pristatyti prieš parodą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip matote fotografijoje, „Galaxy Note 8.0“ internete jau buvo galima išvysti ir kiek anksčiau, nes gandai apie šį produktą sklandė ne vieną savaitę. Dizainas išlaikytas kaip ir visų kitų „Note“ serijos atstovų, o naujasis „Galaxy Note 8.0“ užpildys esamą spragą tarp „Galaxy Note 10.1“ ir „Galaxy Note II“. Tiesa, pranešimas spaudai kiek nuvylė, nes produkto kaina nebuvo nurodyta.

Apie techninę įrangą yra ką pakalbėti. „Samsung Galaxy Note 8.0“ varys keturių branduolių, 1,6 GHz procesorius, tačiau šis nebus toks galingas, koks galėtų būti. Taip yra dėl to, jog visi keturi branduoliai yra kiek lėtesni „Cortex-A9“, o ne naujieji „Cortex-A15“. Įrenginio ekranas yra 8.0 colių įstrižainės, WXGA raiškos, o jį taip pat galima valdyti ir su specialiu pieštuku.

Darbinės atminties čia nepagailėta, nes jos yra net 2GB, yra ir kamerų. Tai suprantama, nes „Note“ šeimos įrenginiams iš tiesų yra privalu turėti integruotas kameras dėl esamų galimybių jas įvairiai redaguoti. Galinėje dalyje yra 5MP raiškos kamera, kai priekyje – 1,3MP raiškos.

Pasirodžiusioje „Galaxy Note 8.0“ vis dar bus „Android 4.1.2 Jelly Bean“ operacinė sistema, tačiau veikiausiai jau antrojo ketvirčio pradžioje galima tikėtis atnaujinimo į „Android 4.2“. Žurnalistai gyvai į šį planšetinį kompiuterį galės pasižiūrėti minėtoje MWC 2013 parodoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(0)
(1)

Komentarai (11)