Internete pasirodė „Nokia Lumia 720“ ir „Lumia 520“ nuotraukos  (1)

MWC 2013 paroda dar tik prasideda, o gandai apie naujuosius „Nokia“, „LG“ ir kitų kompanijų produktus nenutyla. Šįkart internete pasirodė dviejų žemos-vidutinės klasės „Nokia“ telefonų „Lumia 720“ bei „Lumia 520“ nuotraukos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Nokia Lumia 720“ „Nokia Lumia 720“ nuotraukoje primena „Lumia 820“ – panaši forma bei tas pats blizgus, spalvingas plastikas. Tiesa, „Lumia 720“ stiklas priekyje yra kiek išlenktas, tuo tarpu „Lumia 820“ stiklas yra lygus. Šis telefonas naudos „Carl Zeiss“ optiką, tačiau kokia raiška ši kamera galės fiksuoti vaizdus – nežinoma.

„Nokia Lumia 520“

„Lumia 520“ bus žemosios klasės telefonas ir jis taip pat panašus į „Lumia 820“ – panašu, kad būtent taip atrodys dauguma artimiausių „Nokia“ modelių.

Daugiau apie šiuos telefonus, apart operacinės sistemos („Windows Phone 8“) nėra žinoma. Ar šios nuotraukos tikros? Greičiausiai taip – tinklalapis „@evleaks“ turi gana patikimų šaltinių. Lauksime šių dviejų telefonų MWC 2013 parodoje, kuri jau visai čia pat – ji prasideda šiandien, vasario 25 dieną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Erik Murin
(2)
(0)
(0)

Komentarai (1)