„Dell“ taip pat pristatys „viskas viename“ ir planšetinio kompiuterio hibridą  (2)

Atrodo, jog kompanija „Asus“ neilgai mėgausis savo idėja pasiūlyti „viskas viename“ ir planšetinio kompiuterio hibridą, kurį pavadino „Transformer AiO“ vardu. Panašų produktą pristatys ir konkurentas „Dell“, tačiau jis iš esmės yra kiek kitoks, nei „Asus“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taip yra dėl to, jog, skirtingai nuo „Asus Transformer AiO“, čia ekrano (planšetinio kompiuterio) nereikės nuimti nuo sistemos, nes pats ekranas yra vienintelė „Dell XPS 18 All-In-One” hibrido sistema. Ekranas, beje, yra 18.4 colių įstrižainės ir pasižymi „Full HD“ raiška.

Čia, be jokios abejonės, neišvysime „Google Android“ operacinės sistemos, kaip kad „Asus“ atveju. Vietoje to jūs gausite 18.4 colių įstrižainės ekranu pasižyminti planšetinį kompiuterį, kuriame darbuosis „Intel“ centrinis procesorius ir vienintelė „Windows 8” operacinė sistema.

Verta pažymėti, jog „Microsoft“ gali teigti, kad tokį produktą jau yra pristačiusi, tik su mažesniu ekranu. Gana panašiais techniniais parametrais pasižymi „Surface Pro“ su 10.6 colio įstrižainės ekranu. Skirtumas tik tas, jog „Dell“ ekranas didesnis bei pridedama įprastinė klaviatūra su pele.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (2)