„nVidia“: Mūsų tiesiog nedomino dalyvavimas kuriant naująjį „PlayStation“  (7)

Buksuojanti kompanija AMD iš dalies jau nugalėjo naujojoje žaidimų kompiuterių kartoje. Visiškai aišku, jog AMD APU procesorius su integruotu grafiniu branduoliu varys šiais metais pasirodysiantį „Sony PlayStation 4“ žaidimų kompiuterių, taip įveikdami konkurentą „nVidia“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Niekas nesistebėjo, kad kai tik žaidimų portalas „GameSpot“ gavo progą pakalbėti su „nVidia“ atstovu Tony Tamasi, kuris yra kompanijos turinio ir technologijų vyriausiasis viceprezidentas, užsiminė ne apie ką kitą, bet apie artėjantį „Sony PlayStation 4“ žaidimų kompiuterį.

„Nusprendėme, jog tiesiog nenorime dalyvauti šiame versle su tokia kaina, kokią mums siūlė mokėti tie vaikinai.“, – sakė T. Tamasi, turėdamas omenyje, žinoma, „Sony“. „Mes turėjome pažvelgti į žaidimų kompiuterių verslą kaip į galimybę mums. Jei mes irgi pristatysime žaidimų kompiuterį, kokios kitos mūsų verslo dalys turės viską atlaikyti?“, – užsiminė T. Tamasi.

Akivaizdu, jog „nVidia“ nusprendė, kad jai geriau sutelkti dėmesį į savo produktus nei rizikuoti bendradarbiauti su „Sony“ ir jiems leisti savo laiką. „Mes pažiūrėsime, kaip viskas susiklostys iš verslo perspektyvos pusės. Tai tikrai nebuvo tik technologiniai dalykai.“, – kartojo T. Tamasi, norėdamas pasakyti, jog AMD nebuvo pasirinkta tik tam, jog galėjo pasiūlyti galingą APU lustą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (7)

Susijusios žymos: