„Samsung Galaxy S4“ – šiuo metu greičiausias išmanusis telefonas pasaulyje  (15)

Praėjusią savaitę pristatytas „Samsung Galaxy S4“ šiuo metu yra greičiausias išmanusis telefonas pasaulyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Android Authority“ naujojo telefono procesoriaus spartą patikrino atlikdami populiarų testą „Geekbench 2“. Jo rezultatai išties stulbinantys: „Galaxy S4“ surinko net 3163 balus, gerokai aplenkdamas HTC flagmaną „HTC One“ (2687 balai) ir LG pasididžiavimą „Nexus 4“ (2040 balų). Visi šie telefonai naudoja keturių branduolių procesorius, bet skirtingo taktinio dažnio (atitinkamai 1,9 GHz, 1,7 GHz ir 1,5 GHz). Pirmtakas „Galaxy S3“ šiame teste surinko 1717 balų, o pernai išleistas „iPhone 5“ nuo lyderio atsilieka beveik dvigubai – jo procesorius išspaudė tik 1596 balus. Panaši ir naujojo „Blackberry Z10“ procesoriaus sparta (1480 balų).

Beje, „Samsung“ nurodė, kad Europoje bus prekiaujama aštuonių branduolių procesorių „Exynos 5 Octa“ turinčiu „Galaxy S4“ modeliu (keturių branduolių procesoriaus „Qualcomm Snapdragon 600“ versija skirta JAV rinkai). Tačiau kompanija teigia, kad jų sparta neturėtų ženkliai skirtis.

Žinoma, yra dar vienas niuansas: spartesniam procesoriui reikia daugiau energijos, tad kol kas galima tik spėlioti kiek laiko „Galaxy S4“ baterija ištvers be įkrovimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(5)
(0)
(1)

Komentarai (15)