Ekspertai įsitikinę, kad iPhone 5S vartotojus galės nustebinti  (9)

Kokius pakeitimus atneš šiemet pasirodysiantis naujos kartos iPhone, gali užtikrintai pasakyti tik pati kompanija Apple, tačiau neseniai įvykęs išmaniojo telefono Galaxy S IV anonsas parodė, jog konkurentai pradeda koncentruotis į programines naujoves, leidžiančias vartotojui paprasčiau bendrauti su savo išmaniuoju telefonu. Ar galės Apple pasiūlyti deramą atsakymą, jei nežiūrėtume į tolimesnę asmeninio asistento Siri evoliuciją?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ekspertai iš kompanijos Morgan Stanley, puslapio Barron’s žurnalistų teigimu, yra įsitikinę, jog Apple sugebės pasiūlyti tam tikrų naujovių iPhone 5S anonso metu, o visa tai privers vartotojus vėl patikėti kompanijos iš Kupertino „inovacijų dvasia“. Jei amerikiečių kompanijai pavyks nustebinti su naujuoju iPhone 5S, galima tikėtis ne tik ištikimų Apple gerbėjų eilių prie Apple Store parduotuvių, tačiau ir galimybės patraukti į savo pusę dabartinius Android įrenginių vartotojus, kuriems, pavyzdžiui, nepatiko beveik nepasikeitęs Samsung flagmanas.

Šaltiniai taip pat tvirtina, kad šiemet išleistas iPhone 5S turės pirštų atspaudų skenerį, kuris leis ne tik identifikuoti išmaniojo telefono vartotoją, tačiau ir atlikti įvairius finansinius mokėjimus (ir tai daryti saugiai).

Kartu savo prognozę pateikė ir kompanijos KGI Securities analitikai, kurie šį kartą vėl prabilo apie biudžetinį iPhone. Tvirtinama, kad nebrangaus Apple išmaniojo telefono pagrindinės charakteristikos buvo apspręstos dar 2011 metais, todėl rinkoje turėtų pasirodyti sprendimas su 4“ įstrižainės ekranu, kurį dabar turi ir iPhone 5. Bus įdiegtas 0,4-0,6 mm stiklo pluošto korpusas, kuris bus gana tvirtas ir prilygs tipiniams 0,7-1,0 mm plastikiniams korpusams. Polimerinės medžiagos leis vartotojui pasirinkti iš keturių – šešių korpuso spalvų, kaip ir iPod atveju. Manoma, kad korpusus gamins kompanijos Foxconn ir Green Point, tuo tarpu surinkimas bus patikėtas Foxconn ir Pegatron.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (9)

Susijusios žymos: