„Samsung Galaxy S IV“ jau galima užsisakyti Didžiojoje Britanijoje, kaina - 2400 litų  (51)

Gamintojo „Samsung“ išmaniųjų telefonų flagmaną „Galaxy S IV“ jau galima užsisakyti Didžiojoje Britanijoje. Pažymima, jog užsisakyti galima abu variantus. Jei kas nežinojote, „I9505” pasižymi integruotu „LTE 4G“ ryšio moduliu, o „I9500” tokio neturi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daugelis telekomunikacijų bendrovių „Galaxy S IV“ siūlo su sutartimi, tačiau „Amazon“ ir „Carphone Warehouse“ siūlo telefoną užsisakyti už 630 svarų (2500 litų). Tiesa „Amazon“ greitai reagavo ir kainą kiek sumažino iki 590 svarų (2400 litų).

Jei jums įdomu, kodėl kainos tokios didelės, taip yra dėl to, jog sumokėję minėtas sumas vartotojai telefoną tikrai turėtų gauti balandžio 26 dieną, kai jis pasirodys. Štai parduotuvė „MobilePhonesDirect“ siūlo tą patį „Galaxy S IV“ už 575 svarus, bet jo reikėtų palūkėti papildomą savaitę.

Labai tikėtina, jog pirmoji „Galaxy S IV“ partija bus išgraibstyta, tačiau sulaukus antrosios, kainos turėtų kristi. Visgi galima numanyti, jog išmaniojo telefono kaina Europoje veikiausiai viršys 650 eurų ribą, o Lietuvoje įrenginys gali kainuoti ir dar daugiau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(0)
(3)

Komentarai (51)

Susijusios žymos: