Vienas iš „Samsung“ vadovų interviu metu leptelėjo apie „Galaxy S IV Mini“  (5)

Daugelis pamena apie gandus, kurie buvo prieš pasirodant „Galaxy S IV“. Tenka pripažinti, kad jie buvo gana teisingi, tačiau tai jau praeitis, nes mes tikrai žinome, kaip atrodys balandį pasirodysiantis įrenginys. Visgi pasirodo, jog tai gali būti ne vienintelis „Galaxy S IV“ šeimos narys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompanijos „Samsung“ vyresnysis viceprezidentas Lee Keon Hyokas kalbėdamasis su leidinio „BusinessWeek“ žurnalistu teigė, jog „Galaxy S IV“ be jokios abejonės taps dar vienu kompanijos hitu, tačiau jam leptelėjo, jog po to pasirodys ir „Galaxy S IV Mini“, kuriam taip pat turėtų sektis gana neblogai.

Žinoma, šios informacijos nereikėtų priimti kaip už nenuginčijamą tiesą, bet praeitis parodė, jog tokią taktiką „Samsung“ tikrai naudoja. Tuo tarpu gandų skleidimu užsiimantys leidiniai teigia, jog „Galaxy S IV Mini“ varytų naujasis „Exynos 5210” lustas su dvejais „ARM Cortex-A15” branduoliais, įrenginys turėtų 1GB darbinės atminties, 4.3 colių įstrižainės, qHD raiškos „Super AMOLED“ ekraną ir Europoje kainuotų tarp 350-370 eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (5)