Kinų kompanija ruošia išmanųjį telefoną su rekordinės talpos baterija  (8)

Prieš porą dienų buvo pradėta platinti naujiena apie išmaniuosius telefonus su monstriškos talpos akumuliatoriais. Ir iš pradžių buvo galima pagalvoti, kad tai yra standartiniai balandžio 1-osios juokeliai, tačiau pasirodė, kad šios sensacijos šaknys siekia kovo mėnesio paskutines dienas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taigi remiantis kinų puslapiu China Mobile Cell Phone, Kinijos gamintojas Ding Xuan Communications paskelbė apie greitą produkto Liba anonsą. Tai bus išmanusis telefonas su rekordiškai didele baterija.

Remiantis preliminariais duomenimis, Ding Xuan mobilus įrenginys taip pat bus ir vienas pigiausių Android išmaniųjų telefonų su padidintos talpos akumuliatoriumi. Tiems, kas mėgsta tikslumą, pranešame, kad šio rekordininko baterijos talpa sudaro 5000 mAh. Kad būtų galima lengviau palyginti – Samsung Galaxy S4 gavo 2600 mAh talpos bateriją, tuo tarpu Motorola DROID RAZR MAXX HD, kuris reklamuojamas kaip ilgai veikiantis išmanusis telefonas, gavo 3300 mAh talpos akumuliatorių.

Iš kitų Ding Xuan liba specifikacijų galima paminėti 4.5” įstrižainės ekraną su IPS matrica. Kitos techninės charakteristikos, deja, neatskleidžiamos. Antra vertus, į vieną iš pagrindinių vartotojus jaudinančių klausimų kompanija, nors ir aptakiai, tačiau atsako. Ding Xuan atstovų teigimu, gamintojui pavyko surasti balansą tarp korpuso storio ir baterijos talpos. Mobilus įrenginys bus panašus į verslo klasės atstovą su „teisinga“ forma. Dabar belieka sulaukti anonso, kad galėtume sužinoti, kaip gi atrodo šis naujokas, ir kas gi slepiasi po jo „kapotu“.

Pati kompanija Ding Xuan Communications buvo įkurta 2005 metais ir pasaulinėje mobilių įrenginių rinkoje dar nėra labai žinoma. Tikėtina, kad išmanusis telefonas – rekordininkas už Kinijos ribų taip ir nepasirodys, antra vertus, būtų tikrai įdomu susipažinti ir su tokiu rekordininku, ypač atsižvelgiant į tą faktą, kad jo kaina turėtų būti gana demokratiška.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(6)
(0)
(0)

Komentarai (8)