ASUS oficialiai anonsavo GeForce GTX 670 DirectCU Mini (Video)  (0)

Praėjo beveik mėnuo nuo to laiko, kaip viešumoje pasirodė vaizdo plokštė ASUS GeForce GTX 670 DirectCU Mini. Ir pagaliau įvyko jos oficialus anonsas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš visų kitų alternatyvių šio gamintojo sprendimų naujokas išsiskiria tuo, kad jo matmenys yra žymiai kuklesni, nei gali pasigirti įprasti GTX 670 sprendimai: grafinio adapterio ilgis sudaro vos 170 mm, o tai leidžia jį įdiegti į kompaktišką kompiuterio korpusą.

Naudojama aušinimo sistema – tai paprastas aliuminio radiatorius, tačiau virš jo, gamintojo teigimu, sumontuotas ypatingas ventiliatorius CoolTech. Tai nedidelis ventiliatorius, kuris įsiurbia į vidų orą ir išpučia jį išorinių sparnelių link; pastarieji, savo ruožtu, nukreipia oro srautą radiatoriaus link. ASUS inžinierių vertinimu, toks sprendimas leidžia padidinti oro srautą, o tai leidžia apie pakankamą efektyvumo lygį net ir esant kukliems aušinimo sistemos matmenims.

Visi kiti parametrai atitinka įprastos vaizdo plokštės GeForce GTX 670 specifikacijas: grafinio procesoriaus taktinis dažnis sudaro 928 MHz (1006 MHz – GPU Boost režime), tuo tarpu operatyvioji GDDR5 atmintis dirba 6008 MHz dažniu. Tiesa, kol kas duomenų nėra apie tai, kad tiksliai GTX 670 DirectCU Mini pasirodys prekyboje ir kiek ji kainuos.

Galite susipažinti su Lietuvoje prekiaujamų ASUS GTX serijos vaizdo plokščių asortimentu ir kainomis

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(6)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: