AMD: „nVidia“ šiek tiek mums pavydi, nes ne juos savo „PlayStation 4” pasirinko „Sony“  (11)

Rašėme, kad kompanija „nVidia“ nesureikšmino to, jog nebuvo pakviesti į naujos kartos „Sony“ žaidimų kompiuterio „PlayStation 4” kūrimą. Neva „nVidia“ netenkino kaina, tačiau AMD atstovas N. Robinsonas sako, jog konkurentai vis tiek „šiek tiek įsižeidę“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Jei „PlayStation 4“ pasirodys šių metų gruodį, tai jo galia bus tik apie pusė tos, ką gali šiuo metu pasiūlyti mūsų „GeForce GTX 680“, nors ši vaizdo plokštė pasirodė 2012 metų kovą, taigi nesunku paskaičiuoti, kad bus praėję daugiau nei pusantrų metų.“, – sakė „nVidia“ atstovas T. Tamasi.

N. Robinsonas iš AMD turi visai kitokių minčių: „Na, gana akivaizdu, kad jie tą darys (aut. past. sakys, jog jų tai netenkino). Jie yra šiek tiek įsižeidę. Mes, ypač žvelgdami į APU lusto dizainą, negalime iš jo ištraukti vieno komponento ir pasakyti, kad šitas konkuruoja su X ar Y. Šis lustas daugiau nei tiesiog centrinis procesorius darantis savo skaičiavimus ir grafinis branduolys (aut. past. vaizdo plokštė) darantis savo skaičiavimus. Mes dabar galėsime tam tikras užduotis pateikti tarp jų abiejų.“

Nėra jokių abejonių, kad diskusijos ir toliau tęsis dėl to, jog daugeliui atrodys, kad APU procesorius pasiūlytas AMD yra „atsilikęs“ nuo laikmečio. Visgi žaidimų kūrėjams šis lustas patinka ir jie prašo palaukti bei patiems pamatyti, ką gali padaryti ypač geras programinės ir aparatinės įrangos optimizavimas. Tiesa pasakius, tuo žaidimų kompiuteriai kūrėjus ir žavi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(0)
(0)

Komentarai (11)

Susijusios žymos: