Nenutyla kalbos, jog „Xbox 3” žaidimų kompiuteris reikalaus nuolatinio interneto ryšio  (12)

Jau antrą kartą šiais metais į viešumą iškyla informacija, jog vis dar neanonsuotas, naujos kartos žaidimų kompiuteris iš programinės įrangos giganto „Microsoft“ galimu vardu „Xbox 3” reikalaus nuolatinio interneto ryšio, dėl ko daugelis žaidėjų jau pradėjo rimtai nerimauti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šią nerimą keliančią informaciją paskelbė žaidimų portalas „Kotaku“, kuris cituoja dviejų savo šaltinių informaciją. Praėjusį kartą apie tai paskelbė „VGLeaks“, kurie garsėja įvairiais gandais, kurie kartais pasitvirtina, o kartais ir ne. Bet daugelis nuspėja, kodėl „Microsoft“ to imsis.

Šiuo metu teigiama, jog „Xbox 3” žaidimų kompiuteryje niekas neveiks, net ir programos, jei nebus interneto ryšio. Interneto ryšio dingimas neva bus galimas trejoms minutėms, tačiau neilgiau. Ir nors piratavimas žaidimų kompiuterių rinkoje nėra didelis, „Microsoft“ turi pripažinti, jog būtent jos „Xbox 360” žaidimų kompiuteris yra ypač pažeidžiamas.

Kodėl nuolatinio interneto ryšio reikalavimas gali kelti bėdų? Ogi dėl didesnio, nei tikėtasi, apkrovimo. Taip nutiko su žaidimu „SimCity“, kurio startas buvo tragiškas. Nusipirkę žaidimą žaidėjai jo tiesiog negalėjo žaisti, tad „Microsoft“ turės darbo, kad viskas veiktų sklandžiai.

Žinoma, toks principas „visad prisijungęs, visad atnaujintas“ turi savo privalumų, nes „Microsoft“ galės iškarto pasiūlyti atnaujinimus bei, sakykime, turinį, kaip kad serialus ar filmus. Visgi „Xbox 360” įrodė, jog tai galima atlikti puikiai ir be nuolatinio interneto ryšio, kuris kai kam gali maišyti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(0)
(0)

Komentarai (12)

Susijusios žymos: