Dėl nupiešto didžiulio penio laikinai uždaryta legendinė Niurburgringo trasa  (0)

Jeigu teko lankytis automobilizmo Meka laikomoje Niurburgringo trasoje turbūt žinote, kad trasa reguliariai uždaroma dėl savo ar automobilio galimybes pervertinančių ir į avarijas papuolančių autoturistų. Sekmadienį trasa pirmą kartą buvo uždaryta dėl penio, rašo Carthrottle.com.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Niurburgringas garsus ant dangos paliekamais „grafitti“ piešiniais, ne vienas šioje trasoje apsilankęs ištvermės lenktynių dalyvis ar žiūrovas čia paliko savo „žymę“. Visgi maždaug devynių metrų ilgio vyrišką organą simbolizuojantis piešinys, paliktas sudėtingame Briuncheno posūkių ruože buvo naujiena visiems.

Didžiausias rūpestis šiuo atveju buvo ne šio simbolio išvaizda, o didelio šviežių dažų kiekio drėgmė ant dangos. Natūralu, kad sprendimas laikinai uždaryti trasą, kol darbininkai dėjo pastangas pašalinti įžeidžiantį simbolį suerzino ne vieną ten apsilankiusį vairuotoją, juolab, kad saulėtų savaitgalių šį ankstyvą pavasarį Vokietijoje nebuvo daug.

Žinodami tai, kad dabartiniai savininkai sąskaitas už remontą pateikia tiems, kurie trasoje elgėsi negražiai, taip pat prisimindami faktą, kad jie šiuo metu susiduria su rimtomis finansinėmis problemomis, sučiuptų chuliganų dalia gali būti nepavydėtina.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(10)
(0)
(0)

Komentarai (0)