"Project Eternity" – įspūdinga 2D varikliuko demonstracija (Video)  (12)

Žaidimo Project Eternity kūrėjai iš studijos Obsidian Entertainment pirmą viešai pademonstravo savo pažangų 2D varikliuką, kartu buvo parodytas dinaminis apšvietimas, besikeičiantys orai, gražus vanduo, žaibo ir vėjo efektai ir dar daug kas kita.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ir reikia pripažinti, kad 2D varikliukui tai yra tikras proveržis, o kūrėjus iš Obsidian Entertainment galima už tai tik pagirti.

Projekto režisierius Josh Sawyer studijos Obisidian forume atvirai pareiškė, kad jį šokiravo atlikto darbo kokybė. Prie aplinkos kūrimo dirbo Hector Espinoza, renderingas atliktas programuotojo Michael Edwards. „Mes vis dar dirbame prie kai kurių dinaminių elementų retušavimo, tačiau jau dabar atliktas darbas palieka įspūdį, aš didžiuojuosi mūsų komanda – juk praktiškai mes pirmieji, kurie sukūrė kažką panašaus“,- teigė režisierius Josh Sawyer.

Jei vaizdo klipo neužtenka, yra galimybė perskaityti (tiesa, tik angliškai) Chris Avellone interviu, kuriame jis pasakoja, kaip jo komanda juda pirmyn. Jis taip pat paaiškino, kodėl studija ryžosi sukurti dvimatį žaidimą šiame 3D projektų prikimštame pasaulyje.

Priminsime, kad Project Eternity turėtų debiutuoti 2014 metų balandžio mėnesį, jis bus skirtas PC Windows, Linux ir Mac OS X.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(13)
(0)
(0)

Komentarai (12)