Metalą grojantys robotai sudrebino Frankfurto muzikos mugę (Video)  (2)

Jie tikrai verti pačios sunkiausios pasaulyje metalo grupės vardo: pristatome robotus-muzikantus iš Vokietijos - „Compressorhead“. Grupę sudaro trys nariai – keturias rankas turintis būgnininkas, 78 pirštus turintis gitaristas ir bosistas. Jiems nereikia sekso, svaigalų ir rokenrolo linksmybių – jiems pakanka veržlių, varžtų ir trupučio alyvos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2013-04-16 Metalą grojantys robotai sudrebino Frankfurto muzikos mugę (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praeitą savaitę grupė tiesiogine to žodžio prasme sudrebino Frankfurte vykusią muzikos pramonės mugę, kur kartu su garsiu gitarų gamintoju „Gibson“ pristatė naujos kartos imtuvinį gitarų derintuvą.

„Reuters“ komandai buvo suteikta unikali galimybė stebėti grupės repeticiją, kai robotai repetavo „Motorhead“ hitą „Ace of Spaces“ – kas jau kas, o šis kūrinys tikrai garantuoja, kad visi sunkiojo metalo gerbėjai džiugiai kratys galvas.

Trys sunkiasvoriai robotai, kuriuos iš perdirbto metalo pagamino vienas technikos entuziastas iš Berlyno, atlieka tokių roko muzikos legendų, kaip "Led Zeppelin" ir "Motorhead" kūrinius. "Lazdelių vaikiu" vadinamas būgnus mušantis ir keturias rankas turintis robotas neabejotinai pranašesnis už dvirankius būgnininkus. Be to, jis turi mažąjį pagalbininką – "Lazdelių vaikį-jaunesnįjį", kuris muša lėkštes.

"Mikliaisiais piršteliais" vadinamas gitara grojantis robotas iš tikrųjų turi net 78 pirštus, tad jam lygių pasaulyje tikrai nėra.

Kaip skelbiama internetiniame "Compressorhead" puslapyje, bosistas, kurio pravardė "Kaulai", yra pats tiksliausias bosinės gitaros virtuozas visame pasaulyje.

"Gibson" kompanijos atstovas įsitikinęs, kad labai greitai ši grupė išpopuliarės visame pasaulyje. Tam yra ir viena pragmatiška priežastis – jie kainuoja pigiau nei gyvi muzikantai. Jiems nereikia sekso, svaigalų ir linksmybių – jiems pakanka veržlių, varžtų ir trupučio alyvos.

Vaizdo siužetas






Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(9)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: