Pirmieji „Samsung Galaxy S4“ atsparumo smūgiams bandymai: ar jis tvirtesnis už „iPhone 5“? (Video)  (9)

Vaizdo įrašų svetainėje „YouTube“ pastarosiomis dienomis atsirado pirmieji vaizdo įrašai, kuriuose išbandomas naujojo „Samsung“ flagmano „Galaxy S4“ atsparumas smūgiams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vieno filmuko autoriai nusprendė palyginti „Galaxy S4“ atsparumą smūgiams su pirmtaku „Galaxy S3“ ir „iPhone 5“, mėtydami telefonus ant šaligatvio maždaug iš 1,2 metro aukščio. Telefonai krito trimis būdais – ant nugarinės dalies, kampo ir ekrano.

Numesti ant nugarinės dalies telefonai nukentėjo nesmarkiai, jų korpusuose atsirado nedidelių įbrėžimų.

Kritimus ant kampo „Galaxy S4“ ir „iPhone 5“ ištvėrė gana gerai – jų korpusuose atsirado tik dar keli įbrėžimai. „Galaxy S3“ sekėsi prasčiau – jo ekranas skilo.

Paskutinį egzaminą, kritimą ant ekrano, laikė du išlikusieji telefonai. Smūgio metu abiejų įrenginių ekranai suskilinėjo, tačiau dar veikė ir reagavo į prisilietimus.

„Android Authority“ atliko kiek kitokius atsparumo smūgiams bandymus: telefonai „Galaxy S4“ ir „iPhone 5“ buvo metami ant šaligatvio iš skirtingo aukščio – traukiant iš kišenės, laikant įrenginį krūtinės aukštyje ir pridėjus prie ausies.

Kritimas ant žemės iš kišenės aukščio neišgąsdino nei „iPhone 5“, nei „Galaxy S4“ – abu įrenginiai tik nežymiai apsibraižė. Taip pat gerai jie atlaikė ir kritimus iš krūtinės aukščio.

Nukritęs ant šaligatvio iš galvos aukščio „iPhone 5“ gerokai apsibraižė, bet išgyveno – jo ekranas neskilo. „Galaxy S4“ sekėsi prasčiau – jo ekranas smūgio neatlaikė ir skilo kairiajame viršutiniame kampe.

Panašų bandymą atliko ir tinklalapio Tabtech.de atstovai, tiesa, jie mėtė tik „Galaxy S4“. Įdomu tai, kad įrenginio ekranas atlaikė kritimą iš galvos aukščio, tačiau smūgio metu skilo stiklas, dengiantis telefone įmontuotą fotokamerą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(6)
(0)
(0)

Komentarai (9)