Nuo drėgmės apsaugotas Galaxy S4 variantas pasirodys liepos mėnesį  (0)

Kompanijos Samsung vadovybė neseniai atvirai prisipažino, kad ruošiamasi anonsuoti išmaniojo telefono Galaxy S IV modifikaciją, kuris galės pasigirti apsauga nuo drėgmės ir dulkių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atsižvelgiant į tai, vartotojai yra neretai linkę savo „protingais“ telefonais ten, kur tik tai įmanoma, juo labiau, kad neretas „skandinimas“ tualetų klozetuose ar virtuvių kriauklėse, panaši savybė viename iš populiariausių išmaniųjų telefonų aiškiai nepamaišys.

Lygiagrečiai leidinys The Wall Street Journal pranešė savo skaitytojams, jog apsaugotas nuo nepalankaus išorės poveikio išmanusis telefonas vadinsis Samsung Galaxy S4 Active, o rinkoje jis pasirodys šių metų liepos mėnesį. Kartu turėtų būti pristatytas ir seniai laukiamas „kompaktiškas“ išmanusis telefonas Galaxy S4 Mini su 4.3“ įstrižainės ekranu.

Be to, tą patį liepos mėnesį planšetiniam kompiuteriui Galaxy Note 8.0 gaus naują „brolį“ – jame taip pat bus įdiegtas 8” įstrižainės ekranas, tačiau spėjama, kad šį kartą jis priklausys Galax Tab šeimynai.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(0)
(1)

Komentarai (0)