„Word of Warcraft“ praranda žaidėjus, per tris mėnesius pasitraukė 1.3 milijono  (26)

Internete žaisti skirtas vaidmenų žaidimas „World of Warcraft“ pasirodė dar 2004 metų pabaigoje, tačiau dėl „Blizzard“ atnaujinimų žaidėjai nesitraukė. Vis dėlto ateina laikas, kai nutinka ir tai. Patys „Blizzard“ pranešė, jog per tris šių metų mėnesius pasitraukė 1.3 milijono žaidėjų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak žaidimų kūrėjo, daugiausiai žaidėjų pasitraukė iš rytų pusės, nors nemažai pasitraukusių yra ir iš vakarų, tai yra Europos bei Šiaurės Amerikos. Dabar už „World of Warcraft“ žaidimą moka apie 8.3 milijonai žaidėjų, kai šių metų vasario mėnesio jų buvo net 9.6 milijonai.

Naujausias žaidimo papildymas „Mists of Pandaria“ pasirodė praėjusių metų rugsėjo pabaigoje, tad, kaip minėjome pradžioje, „World of Warcraft“ nelieka be naujo turinio. Nepaisant to, „Activision“ vadovas B. Kotick‘as mano, kad žaidėjų ratas ir toliau aktyviai mažės.

Galime priminti, jog 2010 metais „World of Warcraft“ žaidė apie 12 milijonų mokių žaidėjų. Šis skaičius sumenko iki 9 milijonų po „Cataclysm“ papildymo pasirodymo, tačiau vėliau pakilo virš 10 milijonų po Mists of Pandaria“. Prireikė vos keleto mėnesių, ir žaidėjų skaičius vėl mažėja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(0)
(0)

Komentarai (26)