„Google“ įkūrėjas L. Pageas nesureikšmina savo sveikatos problemų, vadovaus toliau  (0)

Larry Page‘as, interneto milžino „Google“ vienas iš įkūrėjų ir dabartinis vadovas, šią savaitę oficialiai pareiškė, jog nesureikšmina savo sveikatos problemų, tačiau patvirtino gandus, jog jis turėjo ypač retą ir chronišką susirgimą, kuris jam neleido tinkamai kalbėti bei kvėpuoti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai yra pirmas kartas, kai L. Page‘as, kuriam šiuo metu yra 40 metų, prakalbo apie savo sveikatos problemas ir negalėjimą kalbėti. Šios problemos paaštrėjo praėjusių metų vasarą, kai „Google“ įkūrėjas staiga nusprendė nedalyvauti renginyje ir išgąsdino visus investuotojus. Visi prisiminė situaciją su Steve‘u Jobs‘u, nors tikėtasi blogiausia, žinoma, tikrai nebuvo.

Po to L. Page‘as pasirodė viešumoje, tačiau kalbėdavo labai silpnai, su prisilpusiu balsu. Apie tai niekas nežinojo, tačiau L. Page‘as nurodė, jog problemos su kairiąja balso styga jį kamuoja jau daugiau kaip 14 metų. O tai reiškia, jog problemų su sveikata „Google“ įkūrėjas turėjo dar tik pradėjęs su savo draugu S. Brin‘u kopti į Olimpą, tačiau kodėl viskas paūmėjo tik pernai?

Atvirame L. Page‘o laiške „Google+” socialiniame tinkle rašoma, kad praėjusią vasarą, kai „Google“ vadovas praktiškai prarado gebėjimą kalbėti, ligą sukomplikavo peršalimas, kuris paveikė dešiniąją balso stygą. Vis dėlto nuo to laiko situacija gerėja, o ir pats L. Page‘as prašo visų nesureikšminti jo sveikatos problemų, viskas valdoma, o jis tikrai liks „Google“ vadovu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (0)