Samsung pažadėjo padidinti vartotojui prieinamą Galaxy S4 kaupiklio talpą  (0)

Atsakydama į pirkėjų skundus, kuriuose teigiama, kad naujame išmaniajame telefone Galaxy S4 su Exynos 5 Octa iš deklaruotų 16 GB talpos duomenų kaupiklio vartotojui prieinama vos 8,8 GB (versijos su Snapdragon 600 atveju – 11,2 GB) laisvos vietos, Samsung pažadėjo padidinti prieinamą atminties kiekį, „optimizuodama programinę įrangą“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skandalas, susijęs su neatitinkančia tikrovės duomenų kaupiklio talpa, prasidėjo po to, kai visa tai buvo paviešinta per televizijos kanalo BBC laidą Watchdog. Nežiūrint į tai, kad yra galimybė padidinti esamą duomenų kaupiklį, pasitelkus microSD atminties kortelę, Samsung buvo priversta atkreipti į tai dėmesį, juo labiau, kad jau buvo pradėti ruošti teisminiai ieškiniai dėl realybės neatitinkančių reklaminių teiginių.

P. Korėjos elektronikos giganto atstovas spaudai teigė, jog Samsung pastarąjį klausimą svarstė ne kartą, tad dabar kompanija pagalvos, kaip būtų galima išspręsti šią problemą. Iškilusio skandalo priežastimi, šaltinių teigimu, tapo firminė vartotojo sąsaja Samsung TouchWiz, kuri ir „suvalgo“ papildomą atmintį. Kritikos sulaukė ir galimos lokalizacijos, kurios skirtos skirtingų šalių vartotojams, tačiau taip pat priverčiančios rezervuoti tam tikrą dalį duomenų kaupiklio.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: