„Intel“: „Apple“ domėjosi mūsų lustu originaliajam „iPhone“ išmaniajam telefonui  (2)

Vis dar esamas „Intel“ vadovas Paul‘as Otellini kalbėdamas su „The Atlantic“ pateikė gana įdomios informacijos. Lustų gamybos lyderio vadovas pareiškė, jog „Apple“ domėjosi jų sukurtu lustu pirmajam „iPhone“, tačiau „Intel“ tiesiog atsisakė pateiktos kainos, kuri buvo per maža.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Viskas buvo dar prieš pasirodant „iPhone“. Nei vienas nežinojo, ką rinkoje galės padaryti „iPhone“. Dienos pabaigoje viskas pasisuko taip, jog buvo lustas, kuriuo jie buvo susidomėję, tačiau jie norėjo už jį mokėti tam tikrą nustatytą kainą ir nė centu daugiau.“, - sakė P. Otellini. „Mūsų nustatyta kaina buvo didesnė. Mes nesutikimo, bet padarėme baisią klaidą - jie pasuko ARM keliu.“

Ir patys „The Atlantic“, su kuriais kalbėjosi P. Otellini, rašo, kad matė aiškią „Intel“ vadovo apgailestavimą, jog jie laikėsi savo pozicijos ir nenusileido „Apple“. „Intel“ nusivylimas suprantamas. Prarasti šimtai milijonų dolerių pelno, kaip ir vieta išmaniųjų telefonų rinkoje. Sunku pasakyti, kaip viskas būtų pasisukę, jei „Apple iPhone“ būtų turėjęs „Intel“ lustą, bet dabar kompanija iš paskutiniųjų kovoja telefonų rinkoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: