„Xbox One“ žaidimai: „Forza Motorsport 5”, „EA Sports“ ir „Call of Duty: Ghosts“ (Video)  (2)

Žaidimų kompiuterio „Xbox One“ pristatymas neapsiėjo be žaidimų anonsų. Be tokių pareiškimų, jog dar šiais metais naujasis „Microsoft“ įrenginys turės net penkiolika išskirtinių žaidimų, kai kurios kompanijos pirmą kartą iki „E3 2013” parodos pademonstravo savo žaidimus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Electronic Arts“ nori į sportą imituojančių kompiuterinių žaidimų rinką grįžti su trenksmu. Kompanijai pastaruoju metu ypač nesisekė su krepšiniu, bet viskas bus pataisyta netrukus. „EA Sports“ padalinys  išleis UFC 2014, NFL 2014, FIFA 2014 bei NBA Live 2014 žaidimus. Visų šių žaidimų pažiba bus naujasis „Ignite“ variklis, kuris suteiks tikroviškumo, kurio trūko sporto žaidimams.

Automobilių lenktynių stimuliatorius „Gran Turismo 6” buvo anonsuotas tik praėjusią savaitę, tad daugelis tikėjosi atsako iš „Microsoft“. Jis yra, nes tai - „Forza Motorsport 5”. Kad ir kaip ten bebūtų, „Xbox
360” turėtojai turėtų nuliūsti, nes pastarasis žaidimas bus skirtas tik „Xbox One“.

Kompanija „Remedy“, kuri žinoma dėl savo „Max Payne“ ir „Alan Wake“ žaidimų serijų, kuria išskirtinį žaidimą „Xbox One“ žaidimų kompiuteriui. Tai bus „Quantum Break“ vardą turintis žaidimas. Apie jį daug nežinoma, bet jis išsiskirs iš kitų gyvo veiksmo filmuotais intarpais.

Paskutinis žaidimas, apie kurį norėtume pakalbėti, ir kuriuo užsibaigė „Xbox One“ pristatymas, yra po „Activision“ sparnu esanti „Call of Duty“ frančizė. Jos fanai pamena, kai rašėme, jog bus pasukta nauju keliu ir „Infinity Wards“ plėtoja „Ghosts“ seriją. Pirmą kartą parodytas demonstracinis žaidimo filmukas, daug kalbėta apie grafiką, o scenarijų padėjo rašyti gerai žinomas Stephen‘as Gaghan‘as, kuris gavo Oskarą už filmą „Syriana“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(0)
(0)

Komentarai (2)