Rusai patikrino, koks jausmas apima į automobilių spūstį įsirėžus 200 km/val. greičiu (Video)  (13)

Šokiruojančius Rusijos kelių kadrus papildė naujas numeris. Importine mašina Maskvoje mynęs vairuotojas į spūstį tunelyje rėžėsi 200 km/val. greičiu, skelbia NewsRu.com.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šių kadrų autoriai – patys kelių ereliai, filmavę savo vikruoliškus sugebėjimus ir juos palydėję gausiais komentarais.

Žinomi dviejų „Subaru“ keleivių vardai, o štai vairuotojas šio paskrajojimo po gatves metu „neišsidavė“. Jo tapatybę aiškinosi policija.

Begalvių jaunuolių vairuojamas „Subaru Impreza WRX STI“ tunelyje prasiskirdamas kelią aplamdė tuziną automobilių. Vaikinus išgelbėjo suveikusios oro pagalvės.

Gali pasirodyti keista, tačiau šiame įvykyje niekas nenukentėjo. Rusijos sostinės policija aiškinosi įvykio aplinkybes. Keista ir tai, kad važiavusiai kompanijai kiti vairuotojai nesurengė Linčo teismo.

Dar keisčiau ir tai, kad nustatyto 1994 m. gimusio vairuotojo tapatybė neskelbiama. Jam taip pat nebus atimtos teisės. Esą nieko nesužalojo, tad jam negresia ir baudžiamoji atsakomybė. Jam dar nepateikti ir kaltinimai, nes esą buvo blaivus.

Normalu ar ne, tačiau kelių erelis šią automobilių ataką suvokė kaip nuotykį.

Teismas visgi bus, tačiau įstatymo saugotojams teks ilgai įrodinėti apie laviravusią spidometro rodyklę, nes vaizdo įraše tik kartais sušmėžuoja 180 km/val. greitis.

Vairuotojo kišenė, žinoma, nukentės. Būsimoms vestuvėms, kelionėms ar kitam gėriui norėtus išleisti tėvų pinigus vaikinas investuos į nepigių automobilių remontą.

Kaip gali baigtis, o internautų teigimu „ir turėtų…“, tokie kvaili ir neatsakingi pasivažinėjimai, parodo prieš penkerius metus darytas vaizdo įrašas, kuriame įamžinti Leningrado plentu lenktyniavę „Mercedes“ ir BMW vairuotojai. Košmariškas pasivažinėjimas baigėsi pastarajame automobilyje buvusios trijulės įsirėžimu į pilną benzinvežį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Diena.lt
Diena.lt
(9)
(0)
(1)

Komentarai (13)