Spėjama, kad šiemet „Samsung“ parduos net apie 80 milijonų „Galaxy S IV“ vienetų  (0)

Pietų Korėjos elektronikos gigantas „Samsung“ dar anksčiau sakė, jog yra arti 10 milijonų pagamintų ir išsiųstų „Galaxy S IV“ išmaniojo telefono vienetų, o tai prieš kelias dienas patvirtino oficialiai. Dabar kalbama apie tai, kaip telefonui seksis likusioje metų pusėje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taip, „Galaxy S IV“ pagerino rekordą, nes per mažiau kaip mėnesį buvo pagaminta ir išsiųsta daugiau kaip 10 milijonų šio „Samsung“ flagmano vienetų. Tuo tarpu „RBC Capital Markets“ analitikai mano, jog ypač stiprūs minėto įrenginio pardavimai išliks, jei dar nebus didesni, nei yra šiuo metu.

Kaip nurodo minėtos analitikų firmos analitikas Mark‘as Sue, „Samsung“ iki metų galo turėtų išviso realizuoti apie 80 milijonų „Galaxy S IV“ vienetų. Tai drąsus teiginys, nes per mėnesį šio išmaniojo telefono vienetų ir toliau turės būti pagaminta ir išsiųsta apie dešimt milijonų, ir nemažiau.

Tiesa kai kurie faktoriai turėtų padėti „Samsung“. Štai JAV rinkoje „Galaxy S IV“ paklausa vis auga, o telefono modelių su 32GB talpa trūksta jau šiuo metu. Kažkiek telefonų parduos ir „Google“, kurie anksčiau pranešė apie šio telefono versiją su standartine „Android“ OS.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (0)