„Microsoft“ prieš „E3 2013” aiškina svarbius „Xbox One“ dalykus: internetą, žaidimų dalybas ir t.t.  (3)

Programinės įrangos gigantui „Microsoft“ pabodo spėlionės apie naujos kartos „Xbox One“ žaidimų kompiuterį. Kompanija patalpino specialų pranešimą, kuriame aptariama daugelis žaidėjams svarbių dalykų: patariama interneto prieiga, nurodoma, kaip veikia žaidimų dalybos bei kiti dalykėliai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visų pirmiausia „Microsoft“ panoro pakalbėti apie svarbą prijungti „Xbox One“ prie interneto. Žaidimų kompiuteris galės veikti taip vadiname miego režime, kuriame naudos ypač mažai energijos, bet jam tai vis tiek leis priimti atnaujinimus ir iškart įjungus įrenginį daryti tai, ką nori jo turėtojas. Tai iš esmės reiškia, jog nereikės įsijungus „Xbox One“ spoksoti į atnaujinimų instaliavimą, kas galios ne vien tik žaidimams, bet ir „Xbox One“ esančiai programinei įrangai.

„Microsoft“ giriasi galimybe žaisti žaidimus be disko. Viskas, ko jums reikės, tai atsiminti savo prisijungimo kodus. Tai kažkuo primena „Valve Steam“ asmeniniuose kompiuteriuose. Sėdate prie draugo „Xbox One“, prisijungiate, įsidiegiate žaidimą ir žaidžiate. Nieko daugiau daryti nereikia. Visus „Xbox One“ žaidimus bus galima įsigyti ir tik skaitmeninėse kopijose. Fizininės kopijos taip pat lieka.

Kompanija pataria turėti bent jau 1.5 Mbps greičio internetą, kas Lietuvoje gali sukelti juoką. Vis dėlto JAV tai gali būti rimta bėda. Kad ir kaip ten bebūtų, „Microsoft“ nereikalaus pastovaus interneto ryšio, tad atsisiųsti, įsigyti ar parduoti kažką bus įmanoma ir su lėtesniu interneto ryšiu, kad ir mobiliuoju.

Internete ne vieną kartą rodėsi informacija apie žaidimų dalybas, kaip ir komentarai šia tema. Visi žmonės, kurie bus pas jus, galės žaisti jūsų žaidimus. Jūs galėsite kai kuriuos žaidimus padaryti prieinamus iki dešimties jūsų šeimos narių, kurie galės nemokamai tam tikrą laiką juos žaisti.

Žaidimą bus galima duoti ir draugui, tačiau tik vieną vienintelį kartą vienam žaidimui. Kai kas kalbėjo apie mokesčius, tačiau tokių tiesiog nebus. Yra tik minėtas limitas vienam kartui. Žaidimą fizinėje pakuotė bus galima parduoti, tačiau tik tam tikrose parduotuvėse. „Microsoft“ neims papildomo mokesčio už tokią veiklą, kuo JAV labai apsidžiaugė tuo užsiimanti ir pirmaujanti bendrovė „GameStop“.

Apie „Xbox One” žaidimus sužinosime kitą savaitę, kai prasidės „E3 2013” paroda.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: