Bandant neatsilikti nuo „E3 2013”: Naujas „Mirrors Edge“, 64 žaidėjai „Battlefield 4” ir „Grand Theft Auto V” pakuotė su „PlayStation 3“ žaidimų kompiuteriu  (0)

Paroda „E3 2013” įsibėgėjo ir naujienų tiek daug, jog pradedame trumpą „Bandant neatsilikti nuo „E3 2013” naujienų ciklą. Kai apie svarbiausias naujienas yra kalbama atskirose naujienose, šios jungtinės naujienos iš ciklo trumpai nušvies jums žaidimų ir ne tik naujienas iš parodos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2013-06-13 Bandant neatsilikti nuo „E3 2013”: Naujas „Mirrors Edge“, 64 žaidėjai „Battlefield 4” ir „Grand Theft Auto V” pakuotė su „PlayStation 3“ žaidimų kompiuteriu  (0)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kūrėjas DICE žengia su dvejais pranešimais. Pasirodęs pirmasis „Mirror‘s Edge“ žaidimas sulaukė palankių kritikų vertinimų, jis patiko ir žaidėjams, tačiau visi ilgą laiką svajojo apie tęsinį, kurio vis nebuvo. Parodoje buvo oficialiai pranešta, kad sulauksime žaidimo tęsinio. Jo negalės pažaisti šios kartos žaidimų kompiuterių turėtojai, tačiau žaidimas pasirodys ir AK platformai.

Kitas DICE pranešimas buvo susijęs su žaidimu „Battlefield 4”. „Xbox One“ ir „PlayStation 4” žaidimų kompiuteriuose tinkle bus galima žaisti net su 64 žaidėjas iš karto, kaip ir tai daryti taip pirmojo asmens šaudykles mėgstantiems AK platformos žaidėjams. Vis dėlto nuskriausti liks „Xbox 360” ir „PlayStation 3” savininkai, nes jie galės žaisti tinkle tik su 32 žaidėjas iš karto.

Paskutinė žinia iš trumpo trejeto - apie „Grand Theft Auto V“. Sunku patikėti, kad tai ne „Microsoft“ darbas, ką mes matėme su „Grand Theft Auto IV“, tačiau išskirtinę pakuotę galės įsigyti tik norintys „PlayStation 3”. Ji kainuos 300 JAV dolerių, tačiau su ja gausite žaidimo kopiją, vardines ausines, pora knygučių pasiskaitymui ir „PlayStation 3” žaidimų kompiuterį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (0)