„nVidia“ GRID pagalba pademonstravo, kad „OUYA“ žaidimų įrenginys - įdomus sprendimas (Video)  (0)

Šių metų pradžioje „nVidia“ pristatė savotišką kompiuterį GRID, kuris primena serverį, ir yra pritaikytas tiekti žaidimus „debesyje“. Mes iki šiol nematėme, kaip viskas veikia, bet prabėgusioje „E3” parodoje „nVidia“ viską pademonstravo: iš GRID į „OUYA“ žaidimų įrenginį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ypač mažą „OUYA“ žaidimų kompiuterį, kurį galite išvysite fotografijoje, varo jau pasenęs „nVidia Tegra 3” mobilusis lustas, o prie jo galima prijungti žaidimų pultą. Demonstracijoje buvo parodyta, jog „debesų“ technologijos pagalba galima žaisti „Borderlands 2“ žaidimą. Tai yra ganėtinai reiklus žaidimas, tad iš esmės su šia technologija būtų galima žaisti visus AK žaidimus.

Žaidimai „debesų“ pagalba nėra naujiena, nes tai kuris laikas siūlo „OnLive“. Vis dėlto rinkai vis dar reikia didelio postūmio, nes reikėtų kompanijų, kurios, sakykime, įsigytų „nVidia GRID“ serverius ir juos išdėstytų kuo didesnėje teritorijoje nors ir poroje šalių. Tai padaryti reikia dėl to, nes atsiranda problemos dėl vėlinimo, kuris ir yra didžiausia problema. Kaip „E3” parodoje pareiškė „nVidia“ atstovas, interneto greitis nėra tokia didelė problema, kaip kad vėlinimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(0)
(0)

Komentarai (0)