Mažmenininkai teigia, kad nebeturi žaidimų kodų kai kurioms AMD vaizdo plokštėms  (0)

Prieš maždaug mažiau nei mėnesį kompanija AMD išplėtė savo „Never Settle Reloaded“ pasiūlymą, kai žaidėjas pirkdamas vaizdo plokštę gauną nemokamų žaidimų. Štai su „Radeon HD 7870 GHz Edition” buvo galima gauti net keturis: „Crysis 3”, „BioShock Infinite“, „Tomb Raider“ ir „Far Cry 3: Blood Dragon”. Bet akcija greitai eina į pabaigą dėl per didelio susidomėjimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV veikiantis mažmenininkas „Newegg“ su „Radeon HD 7870 GHz Edition” vaizdo plokštėmis jau tesiūlo tik „Crysis 3” žaidimą, nors su kitomis vaizdo plokštėmis vis dar suteikia pilnus nemokamų žaidimų komplektus. „Amazon“, tuo tarpu, žaidimų nebeduoda išviso.

AMD paklausta, kaip viskas vyksta, pasakė, jog mažmenininkai turi tik tam tikrus kiekius nemokamų žaidimų kodų, taigi jiems pasibaigus, nebeturi galimybės jų suteikti. Paklausus apie „Radeon HD 7870 GHz Edition”, kompanija nurodė du mažmenininkus, kurie siūlo pilnus paketus su šia vaizdo plokšte. Tai yra kiek mažiau žinomi „MicroCenter“ ir „TigerDirect“.

Akivaizdu, jog AMD tiesiog nesitikėjo tokio didelio susidomėjimo. Kai dabartiniai pasiūlymai eina į pabaigą, vargu, ar tai yra nemokamų žaidimų pabaiga. Kompanijos atstovai yra ne kartą užsiminę apie „Battlefield 4” žaidimą, kuris gali būti siūlomas nemokamai su AMD vaizdo plokštėmis jam pasirodžius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (0)