HTC One turės „brolį dvynį“, tik su Windows Phone 8  (6)

Išmanusis telefonas HTC One jo gamintojui tapo tikrai sėkmingu produktu. Būtent jo dėka kompanija HTC gali su optimizmu žvelgti į ateitį, kartu bandydama sėkmingai išplėsti į flagmaną panašių produktų asortimentą. Tokiais bus kompaktiška išmaniojo telefono versija HTC One mini, taip pat variantas su dviejų SIM kortelių palaikymu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Reikia pridurti, kad HTC produktus reklamuos Robert „Geležinis žmogus“ Downey Jr., kuris artimiausius dvejus metus (aišku, už $12 mln.) taps kompanijos veidu.

Puslapis Neowin praneša, kad išmanusis telefonas HTC One turės dar vieną reinkarnaciją, kuri turės jau ne operacinę sistemą Android, tačiau Microsoft programinę platformą Windows Phone 8. Įrenginys bus maksimaliai panašus į originalų modelį, galės pasigirti ekrano įstrižaine nuo 4“ iki 5“, metaliniu korpusu ir garso posisteme Beats Audio.

Daugiau detalių apie išmaniojo telefono HTC One versiją su Windows Phone šaltiniai neaptiko. Naujojo produkto debiutas turėtų įvykti iki 2013 m. pabaigos. Ar jis bus toks pat sėkmingas kaip ir Android versija, ekspertai labai abejoja, nors nemažai marketingo specialistų prognozuoja, jog išorinis panašumas gali leisti Windows Phone dar labiau padidinti savo rinkos dalį.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (6)