„Codemasters“ prisideda prie senųjų žaidimų atgaivinimo, pasirodys „Colin McRae 2.0”  (3)

Prieš keletą dienų lenktynių žaidimų kūrėjas „Codemasters“ savo oficialioje „Twitter“ paskyroje pateikė senosios „Ford Focus“ mašinos versijos, skirtos raliui, fotografiją. Daugelis spėliojo, ką tai galėtų reikšti, bet prireikė dar poros dienų, kad išaiškėtų tiesa. Tai - „Colin McRae 2.0” žaidimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors buvo spėjama, jog „Colin McRae 2.0” ralio žaidimu paremtas žaidimas „Apple iOS“ operacinei sistemai pasirodys jau pirmadienį, jo kol kas „App Store“ parduotuvėje nematome. Vis dėlto jis joje turėtų pasirodyti netrukus, kaip ir „Google Android“ operacinei sistemai bei jos „Play“ parduotuvei.

Galime priminti, kad ralio žaidimas „Colin McRae 2.0“ pasirodė prieš daugiau nei dvylika metų, 2001 pradžioje. Kai, pavyzdžiui, „Rockstar“ jau įsivažiavo į savo senų žaidimų pritaikymą mobilioms platformoms priartėjus žaidimo 10 metų jubiliejui, „Codemasters“ dar tik žengia pirmuosius žingsnius. „Microsoft“ taip pat perleido kai kurių savo žaidimų licencijas vienai japonų žaidimų studijų, jog žaidimai būtų perkurti mobilioms platformoms su prisilietimui jautriais ekranais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(0)
(2)

Komentarai (3)