iFixit specialistai išardė nVidia konsolę Shield  (1)

Žaidimų konsolės nVidia Shield pardavimai dar tik prasidėjo, o iFixit specialistai jau spėjo ją išardyti. Aišku, visa tai padaryta, norint sužinoti, ką ir kaip viduje paslėpė nVidia specialistai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

nVidia Shield viduje rastos kelios varžtais tarpusavyje pritvirtintos plokštės. Tarp jų galima rasti garsiakalbius, aktyvią aušinimo sistemą ir valdymo elementus. Modulinė konstrukcija leidžia įsigyti atskirus elementus ir be vargo pakeisti patiems. Viduje taip pat galima rasti plastikinį ortakį, 7350 mAh talpos akumuliatorių (gamintojas – Sanyo). Išmontavus ekraną, ventiliatorių, galima prieiti prie pagrindinės plokštės, kurioje rasime nedidelį radiatorių. Iš pagrindinių komponentų galima rasti: Gana kuklių matmenų SoC mikroschemą nVidia Tegra 4; Samsung Atminties mikroschemas eMMC KLMAG2GE2A; AzureWave AW-AH691 bevielės sąsajos mikroschemą; Keturias DDR3 Hynix H5TC4G63AFR mikroschemas, kurių bendra talpa – 2 GB; Giroskopas ir akselerometras InvenSense MPU-6050; Garso kodekas Realtek AL5639.

Bendras „remontuojamumo“ balas – 6 iš 10. Kartu iFixit specialistai pažymėjo, kad nVidia Shield turi gana tvirtą korpusą, taip pat kokybiškus ekrano vyrius, tačiau gana sunkiai demontuojamas ekranas.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(9)
(0)
(0)

Komentarai (1)