Rugsėjo 4 d. įvyks Galaxy Note III ir Samsung „išmanaus“ laikrodžio anonsas  (0)

Tikimasi, kad rugsėjo 6 d. kompanija Apple pristatys savo naujos kartos išmanųjį telefoną iPhone 5S. Amerikiečių pagrindinis konkurentas Samsung nusprendė varžovą aplenkti – rugsėjo 4 d. bus pristatytas „the big thing“. Žodis „big“ gali būti suprastas tiesiogiai, kadangi įvyks planšetofono Galaxy Note III premjera. Kartu tikimasi, kad bus anonsuotas ir „išmanusis“ laikrodis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugsėjo 4 d. renginys įvyks kaip tik prieš parodos IFA 2013 (Berlynas, Vokietija) atidarymą. Tai visai nekeista, kadangi Samsung ir anksčiau pristatydavo Galaxy Note tuo pačiu metu.

Kol kas turimi tik neoficialūs duomenys apie trečios kartos Galaxy Note III. Tikėtina, kad jame bus 5,7“ įstrižainės Full HD ekranas su AMOLED matrica, taip pat atnaujintas procesorius Exynos 5 Octa. Tikėtina, kad tarptautinėje rinkoje išmanusis telefonas pasirodys su kitu procesoriumi – Qualcomm Snapdragon 800. Operatyvios atminties kiekis sudarys 3 GB, o tai jau maksimalus kiekis, kurį gali palaikyti 32 bitų Android operacinė sistema.

Apie korėjiečių „išmanųjį“ laikrodį informacijos dar mažiau. Spėjama, kad jis vadinsis Samsung Gear, o viduje bus įdiegtas Android. Abu įrenginiai galės sąveikauti tarpusavyje, be to, laikrodžio palaikymas turėtų atsirasti ir kituose Galaxy serijos įrenginiuose – tam reikalui turi būti išleistas specialus atnaujinimas.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (0)